Pink radise


Smukt, sprødt, saftigt og smagfuldt! En kraftigere og højere type mikrogrønt, som tilfører smukke grønne nuancer, hjerteformede blade og friskhed til din ret.

Radise-mikrogrønt er en god kilde til

A-, B-, C-, E- og K-vitamin, foruden essentielle mineraler som calcium, zink og magnesium.

Smag 

Klassisk radisesmag, som du kender det fra sommerens madder. Skarp, men behagelig. Næsten nøddeagtig smag og med saftigt sprøde stængler.


Anvendelse

Oplagt som sundt, antioxidant- og fiberrigt indslag på morgen- eller frokostbordet, i madpakken eller som dekorativt smagfuldt topping på dit brød eller salat.

    Også oplagt til:

    • burgeren eller coleslaw
    • salater og wokretter
    • sandwiches og wraps
    • på ostebordet
    • på landgangsbrød eller som 'klip selv' på frokostbuffeter
    _MG_3729___serialized1
    _MG_3731___serialized2
    _MG_3730___serialized2
    _MG_3729___serialized1
    _MG_3731___serialized2

    Hvorfor kaldes mikrogrønt ofte for Superfood?

    Mikrogrønt er små grøntsagsplanter, der kun får lov at vokse 6-18 dage - næringstætheden i de spæde kimplanter er derfor særligt høj, da plantens næringsrige madpakke endnu ikke er opbrugt. Derfor er mikrogrøntsager koncentrerede kilder til vitaminer, mineraler og antioxidanter, og sammenholdt med deres voksne modstykker, indeholder de op til 40 gange vitaminindholdet (1) og en bredere vifte af antioxidanter (2).


    For det andet spises mikrogrønt ofte råt, mens næringsstoffer er bevaret. Den høje varme i madlavningen kan ødelægge enzymer og vitaminer.


    Endelig spiser vi mikrogrønt, når det er helt frisk! Så snart en plante er høstet, begynder den at nedbrydes og miste sine næringsstoffer og sundhedsmæssige fordele. Men mikrogrønt fra MiniGro kan stilles direkte på bordet og høstes løbende med en saks, mens du kreerer din mad.