Rucola


En delikat udgave af den klassiske rucola smag - aromatisk, krydret og lidt skarp.


Mikrogrønt af Rucola er rig på vitamin A, B1, B2, B3, C og D foruden sennepsolier, folsyre, samt mineralerne: kalium, calcium og fosfor.


Smag 

Den klassiske rucolasmag i en frisk mikroplante - mindre bitter end udvokset rucolasalat. Vidunderlig aromatisk, krydret og med delikat skarphed. 



Anvendelse

Oplagt som sundt, antioxidant- og fiberrigt indslag på morgen- eller frokostbordet, i madpakken eller som pynt på retter med grøntsager eller fisk.

    Eller som topping på:

    • carpaccio
    • pizza
    • salater og wokretter
    • sandwiches og på smørrebrød
    • pesto og pastaretter


    _MG_3673
    _MG_3674
    _MG_3675

    Hvorfor kaldes mikrogrønt ofte for Superfood?

    Mikrogrønt er små grøntsagsplanter, der kun får lov at vokse 6-18 dage - næringstætheden i de spæde kimplanter er derfor særligt høj, da plantens næringsrige madpakke endnu ikke er opbrugt. Derfor er mikrogrøntsager koncentrerede kilder til vitaminer, mineraler og antioxidanter, og sammenholdt med deres voksne modstykker, indeholder de op til 40 gange vitaminindholdet (1) og en bredere vifte af antioxidanter (2).


    For det andet spises mikrogrønt ofte råt, mens næringsstoffer er bevaret. Den høje varme i madlavningen kan ødelægge enzymer og vitaminer.


    Endelig spiser vi mikrogrønt, når det er helt frisk! Så snart en plante er høstet, begynder den at nedbrydes og miste sine næringsstoffer og sundhedsmæssige fordele. Men mikrogrønt fra MiniGro kan stilles direkte på bordet og høstes løbende med en saks, mens du kreerer din mad.