Rød radise


Smukt, sprødt, saftigt og smagfuldt! En kraftigere og højere type mikrogrønt, som tilfører smukke nuancer og friskhed til enhver ret.

Rød radise byder på høje niveauer af vitamin A, B, C, E og K og bidrager til den daglige dosis af calcium, jern, magnesium, fosfor, kalium og zink.


Smag 

Klassisk radisesmag, som du kender det fra sommerens madder. Skarp, men behagelig smag og saftige sprøde stængler.


Anvendelse

Oplagt som sundt, antioxidant- og fiberrigt indslag på morgen- eller frokostbordet, i madpakken eller som dekorativt smagfuldt topping på dit brød eller salat.

    Også oplagt til:

    • juices og smoothies
    • salater og wokretter
    • sandwiches og wraps
    • på ostebordet
    • på landgangsbrød eller som 'klip selv' på frokostbuffeter
    _MG_3696
    _MG_3606
    _MG_3607

    Hvorfor kaldes mikrogrønt ofte for Superfood?

    Mikrogrønt er små grøntsagsplanter, der kun får lov at vokse 6-18 dage - næringstætheden i de spæde kimplanter er derfor særligt høj, da plantens næringsrige madpakke endnu ikke er opbrugt. Derfor er mikrogrøntsager koncentrerede kilder til vitaminer, mineraler og antioxidanter, og sammenholdt med deres voksne modstykker, indeholder de op til 40 gange vitaminindholdet (1) og en bredere vifte af antioxidanter (2).


    For det andet spises mikrogrønt ofte råt, mens næringsstoffer er bevaret. Den høje varme i madlavningen kan ødelægge enzymer og vitaminer.


    Endelig spiser vi mikrogrønt, når det er helt frisk! Så snart en plante er høstet, begynder den at nedbrydes og miste sine næringsstoffer og sundhedsmæssige fordele. Men mikrogrønt fra MiniGro kan stilles direkte på bordet og høstes løbende med en saks, mens du kreerer din mad.