Rød Sennep
Mikrogrønt af Rød Sennep tilfører din mad
delikat krydret og pebret smagsprofil. Den smukke rød-lilla farve gør dem visuelt tiltalende som pynt eller ingrediens i forskellige kulinariske kreationer.
Rig på A-, C- og K-vitaminer samt mineraler som calcium, jern og magnesium. I lighed med andre typer mikrogrønt bidrager de med antioxidanter og gode kostfibre.
Rød Sennep tilbyder ved første møde en sød og syrlig smag, der hurtigt intensiveres til en behagelig skarp og krydret smag.
Oplagt som sundt, antioxidant- og fiberrigt indslag på morgen- eller frokostbordet, i madpakken eller som pynt på retter med æg eller fisk.
Eller som supplement i:
Hvorfor kaldes mikrogrønt ofte for Superfood?
Mikrogrønt er små grøntsagsplanter, der kun får lov at vokse 6-18 dage - næringstætheden i de spæde kimplanter er derfor særligt høj, da plantens næringsrige madpakke endnu ikke er opbrugt. Derfor er mikrogrøntsager koncentrerede kilder til vitaminer, mineraler og antioxidanter, og sammenholdt med deres voksne modstykker, indeholder de op til 40 gange vitaminindholdet (1) og en bredere vifte af antioxidanter (2).
For det andet spises mikrogrønt ofte råt, mens næringsstoffer er bevaret. Den høje varme i madlavningen kan ødelægge enzymer og vitaminer.
Endelig spiser vi mikrogrønt, når det er helt frisk! Så snart en plante er høstet, begynder den at nedbrydes og miste sine næringsstoffer og sundhedsmæssige fordele. Men mikrogrønt fra MiniGro kan stilles direkte på bordet og høstes løbende med en saks, mens du kreerer din mad.